Waarom Dela uitvaartverzekering?

Bij het kiezen van de juiste uitvaartverzekering zijn een aantal facetten erg belangrijk. Één van de belangrijkste afwegingen is het kiezen van de juiste partner. Er zijn namelijk veel verschillende aanbieders op de uitvaartverzekering markt. Welke partij past er nou het best bij u?

In dit blog gaan wij in op de coöperatie DELA.

Een uitvaartverzekering volgens DELA ?

Een uitvaartverzekering verzekert je voor de kosten vaan je uitvaart. Alle nabestaande hoeven zich na jouw overlijden geen zorgen te maken over hoge uitvaart kosten. Daarbij helpt DELA ze om een passend afscheid te organiseren in de lastige periode na overlijden.

Voordelen van de DELA uitvaartverzekering;

  • Een passende uitvaart voor de klein bedrag per maand.
  • De DELA coöperatie helpt nabestaande bij de organisatie van de uitvaart zodat ze dit zelf niet hoeven te doen.
  • Een gerust gevoel over uw uitvaart omdat er geen onverwacht hoge kosten zijn voor de nabestaande.
  • Een flexibele verzekering, je kan altijd de verzekering nog aanpassen aan uw wensen.

Voor wie is de uitvaartverzekering van DELA?

Het is voor iedereen mogelijk een uitvaartverzekering af te sluiten. Iedereen kan immers komen te overlijden. Mocht je  twijfelen of het voor jou wenselijk is om een uitvaartverzekering af te sluiten? Bij DELA kan je een test doen. Je kunt bij DELA de uitvaartverzekering afsluiten tot maximaal je 75e levensjaar. Het is tevens mogelijk om je partner en/of kinderen ook toe te voegen aan de uitvaartverzekering. Het voordeel van de DELA uitvaartverzekering is dat kinderen tot hun 25e levensjaar volledig meeverzekerd zijn op uw polis tegen een klein kinderpremie.

Mocht u ouder zijn dan 75 jaar, dan heeft DELA  een uitvaartkoopsompolis of depositofonds.

Hoe keert DELA Uitvaartverzekering uit?

  • Mocht u het een prettig idee vinden als DELA uw nabestaanden helpt bij het organiseren van uw uitvaart, dan kunt u kiezen voor de uitvaartverzekering in diensten. DELA verzorgt dan voor nabestaanden de uitvaart en de belangrijkste diensten van de uitvaart zijn verzekerd. Dit zijn de voorwaarden van de dienstenverzekering.
  • Mocht u uw nabestaande graag zelf uw uitvaart willen laten organiseren, of wilt u zelf uw uitvaart al voor uw overlijden uitstippelen in bijvoorbeeld het buitenland? Kies er dan voor het volledige geldbedrag te verzekeren. Kies dan voor de uitvaartverzekering in geld; het DELA uitvaartPlan Geld.  Kijk hoe dat werkt.

Hoe sluit ik een DELA uitvaartverzekering af?

Via uitvaartverzekeringnu.nl kunt u verschillende verzekeringen vergelijken. Mocht u na het lezen van dit blog overtuigd zijn van DELA kunt u via onze vergelijkingstool DELA selecteren. U komt dan direct op de juiste pagina bij DELA terecht.

Bent u direct benieuwd naar uw premie? Bereken het online. U kunt daarna direct online een uitvaartverzekering afsluiten.

  • uitvaartverzekeringnu.nl helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u meerdere verzekeraars vergelijken? Wij helpen u bij het maken van uw keuze bij onder andere, Yarden uitvaartverzekering, Monuta uitvaartverzekering en Ardanta uitvaartverzekering.